دبیر اجرایی سی وهفتمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی دانشکده دندانپزشکی، جزییات این آزمون را تشریح کرد

دکتر آرش منصوریان معاون مالی اداری دانشکده دندانپزشکی و همچنین دبیر اجرایی سی وهفتمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی جزییات این آزمون را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر آرش منصوریان دبیر اجرایی سی وهفتمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی با اشاره به بیماری کویید 19 بیان کرد: امسال هم مثل سال گذشته این آزمون در دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی با رعایت کامل تمام شیوه نامه های بهداشتی برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه آزمون کتبی دانشنامه بورد تخصصی دندانپزشکی سه شنبه  19 بهمن ماه 1400 و آزمون شفاهی در روزهای 20 و 21 و 22 بهمن ماه برگزار خواهد شد افزود: آزمون بورد تخصصی امسال با توجه به بیماری کرونا در حفظ سلامت کامل و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی هم از جانب شرکنندگان و همچنین کارکنان دانشکده دندانپزشکی اجرا خواهد شد و جای هیچ نگرانی برای داوطلبان نخواهد بود.
دبیر اجرایی سی و هفتمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی گفت: حدود250  نفر شرکت کننده در رشته های آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتز، اندودانتیکس، پریودانتیکس، رادیولوژی و دندانپزشکی کودکان در دانشگاه علوم پزشکی تهران به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: محل برگزاری آزمون کتبی، در سالن های موجود دانشکده و آزمون های شفاهی و عملی در بخشهای درمانی و آموزشی دانشکده برگزار می شود، همچنین مستندات داوطلبان در روز 18 بهمن ماه جمع آوری خواهد شد.
نتایج این آزمون درسایت سنجش به نشانی sanjeshp.ir اعلام میشود.
در پایان دکتر منصوریان از اقدامات دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای برگزاری این  آزمون انجام دادند، بازدید کرد.