دیدار رئیس دانشکده دندانپزشکی با جانباز "حمید حدادیان"

دکترزینب کدخدا گفت: همه ما مدیون خون شهدا و ایثارگری های جانبازان هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، به مناسبت ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و به منظور قدردانی ازجانبازان سرافراز انقلاب اسلامی، دکتر زینب کدخدا رئیس و دکتر آرش منصوریان معاون مالی اداری دانشکده دندانپزشکی  با حضور در آموزشکده پروتز ضمن دیدار با حمیدحدادیان، از رشادت های این جانباز سرافراز دفاع مقدس تجلیل کردند.
دکتر کدخدا در این دیدار، با بیان این که همه ما مدیون خون شهدا و ایثارگری های جانبازان هستیم تاکید کرد: جانبازان سرافراز، شهدای زنده ای هستند که با از خودگذشتگی در ۸ سال دفاع مقدس به درجه رفیع جانبازی رسیدند و در طول این سالها مشکلات و سختی های زیادی را تحمل کردند.
وی افزود:  این عزیزان با رشادت‌ها، دلاوری‌ها و اهدای جسم و جان خود، امنیت را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند و جانفشانی آن‌ها هرگز از حافظه مردم قدرشناس این سرزمین، پاک نخواهد شد.