کنفرانس مجازی بین المللی ضایعات دهان، ارائه کیس های جالب در دانشکده دندانپزشکی

کنفرانس مجازی بین المللی ضایعات دهان، ارائه کیس های جالب با همکاری گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، کنفرانس بین المللی بیماریهای دهان، ارائه کیس های جالب به مدت دو روز 31 اردیبهشت و یکم خرداد ماه 1401 به صورت مجازی با همکاری گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران و 12 دانشگاه دیگر و دو انجمن بین المللی آسیب شناسان دهان و فک و صورت و انجمن آسیب شناسان دهان و صورت آسیا برگزار شد.
در این همایش مجازی که بیش از ۱۰۰۰ نفر از پنج قاره شرکت داشتند، ۱۲ سخنران مدعو از کشورهای شیلی، آمریکا، انگلیس، هند، ایران- دکتر نازنین مهدوی-، مالزی، برزیل و آفریقای جنوبی  و همچنین ۳۰ شرکت کننده از کشور های مختلف به ارائه کیس های جالب در ناحیه دهان و فک و صورت پرداختند.
در این برنامه همچنین یاد و خاطره پاتولوژیست هایی که جان خود را در ایام کرونا از دست دادند، از جمله استاد مرحوم دکتر اسمعیل یزدی، گرامی داشته شد.
لینک برنامه