پیام رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت فرا رسیدن روز معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی فرا رسیدن روزمعلم و گرامیداشت مقام استاد را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
 اقْرأْ باسْم ربّک الّذی خلق – خلق الْإنسان منْ علقٍ- اقْرأْ و ربّک الْأکْرم- الّذی علّم بالْقلم
امر تعلیم و تربیت هدیه و ارمغانی از جانب خداوند متعال و انبیای الهی است، آموزگار اصلی بشریت پروردگار جهانیان است و از این روست که شغل معلمی را جایگاهی است رفیع و معلمان مورد اکرام همگانند.
رنج امروز استاد، اعتلای فرهنگ و اندیشه میهن در آینده است و او امروز خود را وقف فردای دیگران می سازدو با این کار ، نام خود را در ردیف نام انبیا برکتیبه تاریخ به یادگار گذاشته است.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، روز معلم را به استادان ارجمند جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید دانشکده دندانپزشکی تبریک و تهنیت عرض میکنم و از خداوند متعال توفیق روز افزون برای این عزیزان را مسئلت دارم.
دکتر امیررضا رکن
رئیس دانشکده دندانپزشکی