پیام تسلیت رئیس دانشکده دندانپزشکی در پی درگذشت دکتر مریم سهرابی عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مریم سهرابی

دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی در گذشت دکتر مریم سهرابی عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، متن پیام به شرح زیر است.

و بشرالصابرین، الذین اذا اصابتهم مصیبته قالو اناالله و انا الیه راجعون"

درگذشت ناگهانی و غم انگیز همکار عزیزمان سرکار خانم دکتر مریم سهرابی موجب تالّم و تاثّر وافر اینجانب و همکاران دانشکده دندانپزشکی گردید.
بی تردید اعمال و خدمات بی شائبه دکتر مریم سهرابی که استادی ارزشمند برای دانشجویان و طبیبی حاذق برای بیماران بودند، در نزد خداوند متعال ماجور است و دعای خیر این عزیزان بهترین توشه برای آخرت ایشان خواهد بود.
اینجانب به نمایندگی از خانواده دانشکده دندانپزشکی این ضایعه دردناک را خدمت خانواده محترم و معزز ایشان، جامعه دندانپزشکی و گروه محترم جراحی دهان، فک و صورت دانشکده تسلیت عرض نموده و برای آن عزیز سفر کرده از خداوند متعال علو درجات را خواستار است.
رئیس دانشکده دندنپزشکی
دکتر مهدیه السادات موسوی