پذیرش دانشجوی دوره پودمانی MDPH دندانپزشکی در سال1402

پذیرش دانشجوی دوره پودمانی MDPH دندانپزشکی در سال1402 با استعانت از خداوند متعال، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی تهران براساس مجوز شماره 1402/11/52/2226 مورخ 1402/3/7 شورای آموزش دانشگاه، جهت دوره MDPH دندانپزشکی در سال جاری از طریق آزمون و براساس شرایط ذیل دانشجو می پذیرد. شرایط پذیرش دانشجو - داشتن مدرک دکترا و یا باالتر در رشته دندان پزشکی - پذیرش در آزمون ورودی - داشتن موافقت باالترین مقام مسئول برای شاغلین دولتی تعداد و نحوه پذیرش الف( آزمون مرحله اول کتبی و به صورت تستی چهار گزینهای برگزار میشود. در این مرحله 2 برابر ظرفیت رشته پذیرش میشوند. ب( آزمون مرحله دوم شامل مصاحبه شفاهی است که توسط شورای برنامه ریزی MDPH انجام میگردد. عدم حضور داوطلبان در مرحله دوم آزمون انصراف محسوب شده و انجام مصاحبه مجدد امکان پذیر نخواهد بود. پذیرش بر اساس %70 نمره آزمون کتبی و %30 نمره مصاحبه شفاهی بوده و اولویت با رتبههای باالتر است. تبصره: از %30 مصاحبه شفاهی، %40 )معادل %12 کل( بر اساس مستندات و CV ارائه شده محاسبه شده و %60 )معادل %18 کل( در مصاحبه شفاهی بر اساس تواناییهای ارتباطی و زبان انگلیسی منظور میشود. طول مدت و شرایط تحصیل این دوره شامل 28 واحد درسی و 4 واحد پایان نامه است. دوره پودمانی بوده و شامل پنج ترم تحصیلی و برای هر ترم بین چهار تا هفت واحد درسی است که در مجموع حداکثر 2/5 سال به طول می انجامد. به فارغالتحصیالن این دوره دانشنامه MDPH اعطا میشود. شهریه دوره: شهریه کل دوره MDPH مبلغ 79/200/000ریال می باشد که پذیرفته شدگان می بایست در یک نوبت )در هنگام ورود به دوره( نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند. احتمال افزایش شهریه در سال جاری وجود دارد که متعاقبا هنگام ثبت نام به اطالع داوطلبین خواهد رسید. 2 مدارک مورد نیاز .1 تصویر شناسنامه و کارت ملی )در صورت داشتن توضیحات، تصویر صفحه توضیحات شناسنامه الزامی است( .2 دو قطعه عکس 4*3 .3 گواهی پایان یا معاف از خدمت نظام وظیفه برای آقایان .4 پروانه تاسیس مطب یا دانشنامه و یا گواهی پایان تحصیالت .5 درصورت استخدام بودن تصویر حکم استخدامی و موافقت دستگاه مربوطه .6 اصل فیش واریزی به مبلغ 300/000 ریال بابت ثبت نام در آزمون به شماره حساب 27619004/42 نزدبانک ملت شعبه هجرت با کد شناسه 23/38 به نام درآمدهای غیر درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران زمان و نحوه تحویل مدارک متقاضیان میبایست مدارک الزم جهت ثبت نام را از تاریخ 1402/4/10 تا 1402/4/19 به معاونت تحصیالت تکمیلی دانشکده دندانپزشکی تهران واقع در تهران-انتهای خیابان کارگرشمالی، جنب انرژی اتمی، دانشکده دندانپزشکی، ساختمان اداری، طبقه دوم، اتاق کارشناسان تخصصی2 تحویل دهند. زمان و محل برگزاری آزمون زمان: 4/27 و 1402/4/28 محل: تهران، انتهای خیابان کارگر شمالی، باالتر از سازمان انرژی اتمی، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران- طبقه اول- گروه سالمت دهان و دندانپزشکی اجتماعی منابع آزمون .1 گزیدهای از مبانی دندان پزشکی جامعه نگر؛ ترجمه محمدرضا خامی و همکاران. تهران: انتشارات رویان پژوه، سال .1391 .2 پیمایشهای سالمت دهان: روشهای پایه تحقیق در دندان پزشکی؛ ترجمه حسین حصاری. تهران: انتشارات رویان پژوه، ویرایش پنجم، سال 1393 McDonald ( 9 th Edition . 2011) ،Dentistry for the Child & Adolescent .3 فصل -10 پوسیدگی دندان در کودک و نوجوان فصل -11 بهداشت دهان در خانه با روشهای مکانیکی و شیمیایی - آزمون کتبی شامل 70 سوال بوده که 30 سوال از منبع اول، 10 سوال از منبع دوم و 10 سوال از منبع سوم و 20 سوال مربوط به زبان انگلیسی میباشد.