نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور مدیر توسعه امور بین الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر آرمان زرگران مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه 11 بهمن ماه 1400 در اتاق شورا برگزار شد.
 در این نشست دکتر سید امیر حسین میر هاشمی معاون بین الملل دانشکده ضمن ارائه برنامه 4 ساله تبیین شده معاونت بین الملل از معانان گروه های آموزشی در خواست کرد برنامه های 4 ساله ودیگربرنامه های خود را برای دوره های مشترک با دانشگاه شهر کربلا( CME) به معاونت بین الملل ارائه دهند.
سپس دکتر زرگران ضمن اشاره به مشکلات موجود اعم از هزینه های آموزشی، تغییرات شروع دوره ی متقاضی پس از ثبت نام و میزان بورسیه تحصیلی به ارائه راهکارهای در نظر گرفته شده برای مرتفع سازی مشکلات پرداخت.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر پذیرش دانشجویان بین المللی افزایش یافته  بر اهمیت جایگاه بازاریابی تاکید کرد.
در انتهای این نشست از معاونان گروه های آموزشی که در برنامه
winter school2022 فعالیت داشتند با اهدای لوح، قدردانی شد.