نشست معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی با اعضای کمیته دانشجویی معاونت بین الملل

نشست دکتر سید امیر حسین میر هاشمی معاون بین الملل با کمیته ی دانشجویی معاونت بین الملل 19 اردیبهشت ماه 1401 در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، در این نشست دکتر میرهاشمی ضمن خوشامد گویی به اعضای جدید کمیته دانشجویی، در مورد مزایای همکاری و فعالیت در امور بین المللی توضیحاتی ارائه و بیان کرد: فعالیت در امور بین الملل کمک شایانی به پیشرفت شخصی دانشجویان میکند.
سپس ملیکا زنگنه سرگروه کمیته دانشجویی بین الملل به بیان چارچوب کلی برنامه های کمیته دانشجویی از جمله برگزاری مدرسه تابستانه، ژورنال کلاب، ورکشاپ ها و... و بیان فعالیت های برنامه ریزی شده آن پرداخت.
سپس اعضای کمیته دانشجویی به ارائه پیشنهادات و انتقادات برای ارتقای امور از جمله برگزاری فستیوال فرهنگی و غذایی با مشارکت دانشجویان بین المللی، برگزاری جلسات مشترک در حضور کمیته دانشجویان بین المللی پردیس، استفاده از اپلکیشن یوتیوب، برگزاری کمپین های حضوری، ایجاد شبکه پژوهشی و به روزرسانی و گسترش سوشیال مدیا اعم از اینستاگرام، لینکدین و ... پرداختند.