نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به میزبانی دانشکده دندانپزشکی

نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی،نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه با محوریت « بررسی مسائل جاری و مشکلات دانشکده دندانپزشکی و ارائه راه حل های مناسب و رفع موانع» نهم خرداد ماه 1402 با حضور  دکتر رامین رحیم نیا به میزبانی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در این نشست موضوعات مدنظردانشکده دندانپزشکی توسط دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده و دکتر احمدرضا شمشیری معاون مالی اداری دانشکده  مطرح و مقرر شد سریعاً مشکلات مربوطه مرتفع شود.
در پایان نشست مدیران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، در خصوص مطالب مطرح شده پیشنهادهای سازنده خود را مطرح کردند.