مراسم تقدیر از فعالان عرصه واکسیناسیون بیماری کووید 19 در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

از کارکنان دانشکده دندانپزشکی که در عرصه واکسیناسیون و مقابله با بیماری کووید ۱۹ حضور فعال داشتند قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، مراسم قدردانی از فعالان در عرصه واکسیناسیون بیماری کووید 19 و آنفوالانزا 20 مهر 1400 در سالن شورا برگزار شد.
در این نشست دکتر آرش منصوریان معاون اداری مالی دانشکده ضمن قدردانی از زحمات کارکنانی که در عرصه واکسیناسیون فعال بودند بیان کرد:  واکسیناسیون ملی از وظایف تمامی کادردرمان کشور است و دانشکده دندانپزشکی جزو اولین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران بود که این کار بزرگ و گسترده را انجام داد.
وی افزود: در دانشکده بیش از 1700 دوز واکسن تزریق شد که این کار ملی را توانستیم با همت و کوشش کارکنان فعال دانشکده به انجام برسانیم.