مراسم تجلیل از کارکنان بازنشسته دانشکده دنداپزشکی سال 1402

دکتر مهدیه السادات موسوی: خدمات ارزنده و دستاوردهای افراد بازنشسته در دانشکده باقی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، مراسم تجلیل از بازنشستگان سال 1402 به حضور دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده، دکتر احمدرضا شمشیری معاون مالی اداری، دکتر مهدی عباسی معاون آموزش دندانپزشکی عمومی، دکتر سمیه نیاکان معاون دانشجویی، دکتر تبسم هوشمند معاون پژوهشی، کارکنان بازنشسته و خانواده هایشان، جمعی از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشکده 14 اسفند ماه 1402 در سالن آمفی تئاتر شهید هدایت دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم رئیس دانشکده ضمن قدردانی از خدمات ارزنده بازنشستگان در سالیان مدید خدمتشان بیان کرد: دانشکده دندانپزشکی خانه ی اول برای همه ماست و ورود بازنشستگان به عرصه بازنشستگی به معنای خداحافظی از دانشکده نیست، وی با اشاره به تداوم ارتباط بازنشستگان با دانشکده افزود: منزلت و جایگاه شما و دستاوردهایتان در دانشکده باقی است امیدوارم ورود شما به دوره بازنشستگی همراه با سلامتی و عزت و منشا خیر و برکت باشد.
در ادامه دکتر موسوی با اشاره به 4 عامل حمایت، هویت یابی، سلامتی و آمادگی در زمان بازنشستگی، در مورد سازگاری، پذیرش و احتیاجات  فرد بازنشسته در این فصل از زندگی مطالبی را بیان کرد.
در این مراسم مسابقه بین بازنشستگان برگزار، کلیپ های متعدد پخش و موسیقی زنده توسط دانشجویان اجرا شد.
در پایان مراسم با اهداء لوح و هدیه‌ای از کارمندان بازنشسته سال 1402 قدردانی شد.