قدردانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از دبیران و هیئت ممتحنه بورد تخصصی دندانپزشکی

در پی برگزاری موفق آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی 1400 در دانشکده دندانپزشکی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، از دبیران و هیئت ممتحنه بورد تخصصی دندانپزشکی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، داوطلبانی که حداقل نمره قبولی 70 را در آزمون کتبی دانشنامه تخصصی دندانپزشکی به دست آورده اند مجاز به شرکت در آزمون شفاهی میشوند و در گروه های تخصصی مهارت های پذیرفته شدگان مورد ارزیابی قرار میگیرید.
مرحله شفاهی سی و هفتمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی در دو روز و 6 گروه، آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتز، اندودانتیکس، پریودانتیکس، رادیولوژی و دندانپزشکی کودکان 20 و 21 بهمن ماه 1400 در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
دکتر مهدی کدخدازاده دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به همراه دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده، دکتر آرش منصوریان دبیر اجرایی بورد، دکتر حسن رزمی، دکتر محسن امین صبحانی و دکتر احمد حائریان نمایندگان و ناظران بورد تخصصی دندانپزشکی ضمن بازدید از چگونگی روند برگزاری آزمون شفاهی از دبیران بورد تخصصی و هیئت ممتحنه با اهدای لوح و کتاب قدردانی کردند.