• تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 12:41

فراخوان ثبت نام دوره DDS-MDPH 1403

ثبت نام دوره DDS-MDPH شروع شد.

فراخوان ثبت نام دوره DDS-MDPH 1403

ویژه دانشجویان استعدادهای درخشان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به این وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند:

دوره آموزشی DDS-MDPH ویژه دانشجویان استعدادهای درخشان، توسط گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی و با مشارکت دانشکده بهداشت برگزار می شود. دانشجویان علاقمند که واجد شرایط ذیل می باشند جهت ثبت نام اولیه و معرفی به مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه از تاریخ 03/09/1403 تا تاریخ 17/09/1403 به آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه نمایند.

• شرایط پذیرش بر طبق آئین نامه دوره DDS_MDPH که در سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد به شرح ذیل است :

_ واجدین شرایط از بین دانشجویان دندانپزشکی که مقطع علوم پایه را با موفقیت گذرانده باشند و حداکثر 2 ترم از قبولی ایشان در امتحان علوم پایه نگذشته باشد (صرفا دانشجویان ورودی 99) و دارای پیشنیاز های زیر باشند، انتخاب میشوند :

الف : جزء دانشجویان استعداد درخشان باشد.

ب : کسب معدل بالاتر از 16 در مقطع علوم پایه و یا کسب حداقل 80 % از نمره میانگین نمرات 5 % اول دانشگاه در آزمون جامع علوم پایه.

ج : نداشتن مشکلات آموزشی اعم از مردودی در دروس و مشروطی.

• گروه خبری : اطلاعیه