دکتر بهمن سراج به عنوان نماینده اعضای هیئت علمی در کمیته منتخب ارتقای دانشکده دندانپزشکی انتخاب شد

جلسه انتخاب نماینده اعضای هیئت علمی در کمیته منتخب ارتقاء دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، برای انتخاب نماینده اعضای هیئت علمی در کمیته منتخب ارتقا دانشکده دندانپزشکی رای گیری انجام شد، که این آرا طی نشستی در سالن شورا در روز 26 تیر ماه 1400 توسط  دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر آرش منصوریان معاون اداری مالی، دکتر مهدی نیکنامی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل، سارا پور شهیدی معاون آموزش دندانپزشکی عمومی و دکتر محمد  رضا شمشیری عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی شمارش شد.
در این انتخابات که میزان مشارکت در آن  76.9درصد بود ، 123 رای اخذ و دکتر بهمن سراج با کسب بالاترین آرا به مدت 4 سال به عنوان نماینده اعضای هیئت علمی در کمیته منتخب ارتقای دانشکده دندانپزشکی برگزیده شد.