دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جزییات این آزمون را تشریح کرد

در نشستی دکتر احمدرضا شمشیری معاون مالی اداری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی جزییات این آزمون را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر احمد رضا شمشیری دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی در نشستی که  هفتم آذر ماه 1402 با تیم اجرایی این آزمون داشت بیان کرد: طبق سنوات گذشته آزمون دانشنامه تخصصی در دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه آزمون کتبی دانشنامه بورد تخصصی دندانپزشکی دوشنبه  13 آذر ماه 1402  و آزمون شفاهی در روزهای 14، 15 و 16 آذر ماه ماه برگزار خواهد شد افزود: حدود 200  نفر شرکت کننده در رشته های آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتز، اندودانتیکس، پریودانتیکس، رادیولوژی و دندانپزشکی کودکان در دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت خواهند کرد.
در این نشست در مورد مسائل مربوط به برگزاری آزمون گفتگو و تبادل نظر شد.
در پایان دکتر شمشیری از اقدامات دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای برگزاری این  آزمون انجام دادند، بازدید کرد.