برگزاری کارگاه هوش هیجانی(EQ) به همت دفتر منتورینگ دانشکده دندانپزشکی

اولین جلسه از سری کارگاه های مهارت های نرم با عنوان هوش هیجانی(EQ) به همت دفتر منتورینگ دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، اولین جلسه از سری کارگاه های مهارت های نرم دفتر منتورینگ دانشکده با عنوان هوش هیجانی(EQ)  با حضور دکتر ابولفضل صلواتی زاده، عضو کارگروه اجتماعی معاونت اموزشی وزارت بهداشت و مدرس کارگاه های مهارت نرم و کار افرینی, 15 اردیبهشت ماه 1400 به صورت مجازی برگزار شد .
در این جلسه دکتر صلواتی زاده ضمن توضیحات کلی راجع به مهارت های نرم لازم در زندگی، به طور ویژه در مورد هوش هیجانی و مهارت خود شناسی و تنظیم ارتباطات خود با افراد توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر صلواتی زاده ضمن بیان اینکه: در شرایط حال حاضر جامعه اهمیت یادگیری مهارت نرم و بهتر کردن حال خود و لذت بردن از زندگی و همچنین استفاده درست از وقت را باید یاد گرفت، تاکید کرد: دانشجویان علوم پزشکی باید هدف خود را مشخص و از زمانی که در اختیار دارند به درستی استفاده کنند تا بتوانند تاثیرات بزرگی در ذهن و زندگی افراد پیرامون خود بگذارند.
وی همچنین در این کارگاه راه های شناخت بهتر خود و کنترل بهتر احساسات از طریق فیلم، کتاب و...را با معرفی چند منبع بیان کرد.