برگزاری وبینار بین المللی ارائه کیس های چالش برانگیز در دانشکده دندانپزشکی

دکتر پویان امینی شکیب
 ,

وبینار بین المللی ارائه کیس های چالش برانگیزبا عنوان" ضایعات سر و گردن، مروری برچند کیس چالش برانگیز" در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، وبینار مشترک بین گروه آسیب شناسی دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه Yenepoya کشور هندوستان 27 دی ماه 1400 به صورت مجازی و در بستر زوم برگزار شد.
در این وبینار دکتر سمیرا درخشان از گروه آسیب شناسی دانشکده دندانپزشکی و دکتر Prabhu  از دانشگاه Yenepoya به ارائه موارد ضایعات پاتولوژیک حفره دهان پرداختند و نکات تشخیصی این بیماران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این برنامه دو ساعته حدود 70 نفر از کشورهای مختلف به ویژه کشور ایران و هند شرکت کردند.
این برنامه از سری برنامه های How I Treat است که توسط معاونت بین الملل دانشگاه برگزار می شود و هدف از آن بحث و تبادل نظر در مورد تشخیص و درمان ضایعات مختلف است.