برگزاری وبینار به روزرسانی اطلاعات حوزه سرامیک ها و سمان کردن پروتزهای دندانی در دانشکده دندانپزشکی.

وبینار به روز رسانی اطلاعات حوزه سرامیک ها و سمان کردن پروتزهای دندانی با همکاری پروفسور Roulet از دانشگاه فلوریدا کشور آمریکا به صورت مجازی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، وبینار به روز رسانی سرامیک ها و سمان کردن پروتز های فیکس دندانی با ارائه پروفسور Jean-Francois Roulet  از دانشگاه فلوریدا آمریکا با شرکت 118 دندانپزشک و متخصص ترمیمی و پروتزهای دندانی از ایران و 11 کشور جهان در راستای برنامه های میز همکاری های آمریکای شمالی و معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان How I Treat 21 خرداد ماه 1400 به صورت مجازی برگزار شد.
در این برنامه علاوه بر معاونت بین الملل دانشگاه، گروه دندانپزشکی ترمیمی دانشکده دندانپزشکی همکاری داشت که مدیریت این برنامه با دکتر فریبا متوسلیان و شبنم میلانی بود.
در این وبینار خواص فیزیکی و مکانیکی و زیبایی، موارد تجویز و عدم تجویز سرامیک های دندانپزشکی، دستگاه لایت کیور و خواص این دستگاه ها، روش های سمان کردن انواع سرامیک های دندانپزشکی... با جزئیات کامل توضیح داده شد.