برگزاری مرحله شفاهی سی و نهمین آزمون دانشنامه تخصصی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرحله شفاهی سی و نهمین آزمون دانشنامه تخصصی دردانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، در مرحله شفاهی سی و نهمین آزمون دانشنامه تخصصی، داوطلبان گروه های تخصصی، آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی، اندودانتیکس، پریودانتیکس، رادیولوژی دهان، فک و صورت و دندانپزشکی کودکان 14 و15 آذر ماه 1402 رقابت کردند.
آزمون کتبی دارای 100 سوال بود که قبول شدگان در این آزمون، اجازه شرکت در آزمون شفاهی را دارند.
داوطلبانی که موفق شدند در آزمون کتبی نمره حد نصاب را بگیرند ولی در آزمون عملی قبول نشدند می توانند این نتیجه را ذخیره کرده و مجددا آزمون عملی بدهند.
هدف از برگزاری این آزمون در دو مرحله، بررسی میزان دانش و مهارت عملی و نظری دستیاران و اعتبارسنجی مهارت های بالینی و تشخیصی آن ها است.
در روز برگزاری آزمون شفاهی دکتر رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشک، دکتر شمشیری دبیر اجرایی و ناظران سی و نهمین آزمون بورد تخصصی از روند برگزاری آزمون شفاهی، بازدید کردند.