برگزاری مرحله شفاهی آزمون ورودی پذیرش دستیار تخصصی PhD سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی

مرحله شفاهی آزمون ورودی پذیرش دستیار تخصصی PhD سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی،  مرحله شفاهی آزمون ورودی پذیرش دستیار تخصصی در مقطع PhD سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی به همت هیئت ممتحنه این رشته و به میزبانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه 26 مرداد ماه 1401 برگزار شد.
در این آزمون داوطلبان پذیرفته شده در مرحله کتبی مستندات خود را به اعضای هیئت ممتحنه ارائه کرده و به سوالات علمی آنان پاسخ دادند.
اعضای هیئت ممتحنه رشته سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی شامل هفت نفر از متخصصان این رشته از دانشگاه های مختلف است که دو نفر از آنها، دکتر سیمین زهرا محبی مدیر گروه دندانپزشکی اجتماعی دانشکده و دکتر محمدرضا خامی دبیر این هیئت ممتحنه از اعضای هیات دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.
همچنین در کنار برگزاری آزمون، جلسه هیئت ممتحنه رشته سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی برگزار و اعضا، به تبادل نظر درمورد موضوعات مهم در حوزه آموزش و ارزشیابی این رشته و دستور کار ادامه فعالیت هیات ممتحنه پرداختند.