برگزاری مراسم روز استاد در دانشکده دندانپزشکی

مراسم روز استاد در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، مراسم روز استاد یازدهم اردیبهشت ماه 1401 در آمفی تاتر شهید هدایت برگزار وهمزمان این برنامه به صورت زنده از شبکه اینستاگرام دانشکده دندانپزشکی به آدرس tums.dental پخش شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفتح غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسن درریز استاد بازنشسته دانشکده دندانپزشکی سخنرانی کردند.
در این مراسم از اساتید محبوب و منتخب دانشجویان، مهدی نیکنامی، سمانه رازقی، مرضیه صالحی شهرابی، حمید مجتهدی، مجید بشکار، مهرفام خوشخونژاد، مهدی عباسیف پگاه صراف، حوری اصل روستا و اساتید ارتقا یافته: دکترنازنین مهدوی، دکترمینا خیام زاده،  دکتر فاطمه(فرزانه)فرید، دکتر حسینعلی ماهگلی، دکتر سعیده مختاری، دکتر مرجان بهروزی بخش، دکتر حمید جلالی، دکتر عاطفه صفار شاهرودی، اعظم سادات مصطفوی و اساتید بازنشسته:  دکتر امیررضا رکن، دکتر محمد صادق احمد آخوندی، دکتر مژگان پاکنژاد، دکتر محمدرضا شریفیان، دکتر حسن رزمی، دکتر عبداله قربان زاده و دکتر محمد سعید شیخ رضایی تقدیر و قدردانی شد.