برگزاری مجازی سمپوزیوم دو روزه پروتزهای دندانی در دانشکده دندانپزشکی

سمپوزیوم دو روزه پروتزهای دندانی به صورت مجازی با حضور 110 شرکت کننده داخلی و خارجی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، این سمپوزیوم را گروه پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی یکم و دوم خرداد ماه 1400 با برنامه ریزی و اجرای دکتر فرزانه فرید هیئت علمی گروه پروتزهای دندانی دانشکده با همکاری معاونت بین الملل دانشکده، با حضور 110 شرکت کننده داخلی و خارجی به صورت مجازی برگزار کرد.
در این برنامه 12 استاد از گروه پروتزهای دندانی و سه استاد غیرایرانی از آمریکا و کانادا از جنبه های مختلف تکنولوژی دیجیتال مورد استفاده در درمان های پروتزی شامل مقدمه، انواع سیستم های افزایشی و کاهشی CAD/CAM ، روش آماده سازی دندان، انواع سرامیک ها  و سمان های مورد استفاده برای رستوریشن های ساخته شونده به روش CAD/CAM، استفاده از CAD/CAM در درمان های متکی بر ایمپلنت های و سایر موارد استفاده از تکنیک های دیجیتال بطور جامع و کامل صحبت کردند.
این دوره پیش نیاز دوره عملی متقاضیان شرکت دربخش عملی Digital Prosthetic Dentistry است.