برگزاری دومین جلسه بررسی پروژه تحقیقاتی مشترک دانشکده دندانپزشکی با معاونت بهداشتی

دومین جلسه بررسی پروژه تحقیقاتی مشترک دانشکده دندانپزشکی با معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دومین جلسه بررسی پروژه تحقیقاتی مشترک دانشکده دندانپزشکی با معاونت بهداشتی با عنوان «طراحی، استقرار و ارزیابی مدل ارتقا سلامت دهان کودکان زیر ۱۸ سال در مناطق کمتر برخوردار تهران» باحضور دکتر امیر حسین حاجی فتاحی سرپرست واحد سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی، دکتر احمد رضا شمشیری معاون مالی و اداری دانشکده، دکتر سیمین زهرا محبی مدیر گروه، دکتر افسانه پاکدامن معاون پژوهشی گروه، دکتر محمدرضا خامی رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری پوسیدگی دندان و همچنین دستیاران سال دوم Phd گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی ۱۱ مردادماه ۱۴۰۱ در سالن شورا برگزار شد.
در این نشست دستیاران به بیان متدولوژی مطالعه برای سه گروه سنی زیر ۶ سال، ۷تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۸ سال پرداختند و مشکلات و محدودیت‌ های انجام مطالعه به کمک رهنمودهای مطرح شده مورد کنکاش و ارزیابی بهتر قرار گرفت.
همچنین تکمیل متدولوژی منوط به مشخص شدن تخصیص بودجه کمکی از منابع غیر از پژوهشکده دندانپزشکی شد.