برگزاری دوره مشترک مجازی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و خارکیف اوکراین

دوره مشترک مجازی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ملی پزشکی خارکیف کشور اوکراین به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، این دوره مشترک مجازی با سخنرانی استادان دانشکده دندانپزشکی، دکتر محمد حسین نکوفر، دکتر محمد بیات، دکتر مرضیه علی خاصی و دکتر سیامک یعقوبی و چهار استاد از طرف دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ملی پزشکی خارکیف اوکراین روزهای سه شنبه و چهارشنبه 21 و 22 اردیبهشت ماه  1400 برگزار شد.
در این برنامه دانشجویانی از دو دانشگاه و متقاضیانی از سایر دانشکده های دندانپزشکی داخلی و بین المللی شرکت داشتند.
هدف از برگزاری این برنامه تقویت روابط بین المللی بین دانشگاهی و استفاده از ظرفیت های دو دانشگاه برای فعالیت های مشترک در آینده بوده است.
در این دوره مشترک مجازی که کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی (SICoDS) اجرای بخش دندانپزشکی آن را به عهده داشت، دانشکده های دیگر هم برنامه های مشابهی را با مدیریت کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده پزشکی و شبکه بین المللی یوسرن برگزار کردند.