برنامه مجازی مشترک بین دانشکده های دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و yeditepe ترکیه

برنامه مشترک بین دانشکده های دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و yeditepe کشور ترکیه در راستای تفاهم صورت گرفته بین دو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، برنامه دو روزه مجازی مشترک بین دانشکده های دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و yeditepe کشور ترکیه در روزهای ۲۷ و ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این برنامه که با عنوان پیشرفت‌های دندانپزشکی در حوزه بیماران اورژانس برگزار شد، تعداد ۱۶ سخنران و۴ مادریتور در چهار پنل جداگانه (پروتز_ ترمیمی)، (جراحی _  پریودانتیکس (ارتودنسی_کو (اندودانتیکس) از دو دانشگاه به ارائه مطالب علمی خود پرداختند.
 در روز اول این برنامه ۴۰۷ و در روز دوم ۳۳۱ نفر شرکت کننده از ۲۴ کشور مختلف حضور داشتند که در پایان هر پنل پرسش و پاسخ با سخنرانان انجام شد.
 این برنامه در راستای تفاهم صورت گرفته بین دو دانشگاه با حمایت معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی، معاونت بین الملل دانشگاه و گروه APPRAISE TO RAISE برگزار شد.