بازدید بازرسان ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی

بازرسان طرح صیانت از حقوق شهروندی در نظام اداری از دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، بازرسان دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه نهم خرداد ماه 1403 اقدامات صیانت از حقوق شهروندی دانشکده دندانپزشکی را در سال 1402 مورد ارزیابی قرار دادند.
در ابتدا دکتر احمدرضا شمشیری معاون مالی اداری دانشکده، مطالبی از اقدامات و ابتکاراتی که در سال 1402 در دانشکده انجام شده را ارائه و مسئولان حاضر در جلسه گزارش جامعی از مجموعه شاخص ها و زیر شاخص های ارزیابی عملکرد صیانت از حقوق شهروندی در دو بخش درمانی و اداری را در قالب پاورپوینت ارائه کردند. و همچنین به سوالات مطرح شده در این زمینه، از سوی بازرسان پاسخ دادند.
در پایان بازرسان صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه از بخش‌های درمانی، امکانات، تجهیزات و تسهیلات مناسب برای مراجعین بخش‌های درمانی، اداری، بوفه، سلف و واحد دندانپزشکی دیجیتال بازدید میدانی کردند.