انتصاب دکتر سمیه نیاکان به عنوان معاون دانشجویی، فرهنگی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر سمیه نیاکان استادیار گروه آموزشی پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی را به عنوان معاون دانشجویی، فرهنگی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی، در حکمی دکتر سمیه نیاکان استادیار گروه آموزشی پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی را به عنوان معاون دانشجویی، فرهنگی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.
متن پیام به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر سمیه نیاکان
استادیار محترم گروه آموزشی پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی
با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده سرکارعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشکده دندانپزشکی منصوب می­شوید. امید است در سایه الطاف الهی در جهت ارتقاء کیفیت فعالیت­های دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی با عنایت به رسالت این دانشکده در حوزه علوم دندانپزشکی برای تحقق اهداف زیر اهتمام ویژه مبذول فرمایید:
1- ارتباط فعال با معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه، دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و نیز مراکز فرهنگی و آموزشی تربیتی مورد تأیید آنها در جهت تأمین نیازهای فرهنگی، تربیتی و مالی دانشجویان
2 - تلاش در جهت ایجاد ساختار مناسب مدیریت امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و مسائل رفاهی دانشجویان در دانشکده.
3 - همکاری با کانون­های علمی و فرهنگی دانشجویی در جهت بهبود و سالم­سازی برنامه­های دانشجوئی و فرهنگی دانشکده.
4 - تلاش در جهت بسط و گسترش ارزشهای متعالی اسلامی و ایرانی در دانشکده از طریق برنامه­های علمی، آموزشی و فرهنگی.
5 -  تلاش در جهت تثبیت و گسترش تعهد رفتار حرفه ای اخلاق محور بر اساس مبانی علمی و دینی.
6 - تلاش در جهت ایجاد فضای کاری سالم و با نشاط برای اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان.
7 - تلاش در جهت افزایش انگیزه­های کارآفرینی و ایده پردازی دانشجویان در فعالیت­های آموزشی و پژوهشی.
8 - تلاش در برگزاری برنامه­های ورزشی به منظور تأمین نیازهای مرتبط با تندرستی اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان.
بدیهی است که همدلی و همگرایی با کلیه اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده و استفاده از ظرفیت­های ارزشمند موجود، زمینه­ساز موفقیت شما در این مسئولیت خواهد بود.
دکتر مهدیه السادات موسوی
رئیس دانشکده دندانپزشکی