برگزاری برنامه " عیدانه سلامتی" در دانشکده دندانپزشکی

برنامه " عیدانه سلامتی" با همکاری گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، برنامه " عیدانه سلامتی" به مناسبت عید سعید غدیر و براساس رسالت اجتماعی و فرهنگ‌سازی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی روز یکشنبه 26 تیر ماه 1401 با مشارکت دانشجویان پی اچ دی گروه به صورت ویژه برای کودکان مراجعه کننده به دانشکده برگزار شد.
در ابتدای برنامه، دانشجویان ضمن تبریک عیر غدیر به کودکان در مورد رعایت بهداشت دهان و دندان و تغذیه سالم توضیحاتی ارائه کردند.
در ادامه، هدیه آموزشی- فرهنگی که شامل یک کتاب در مورد سلامت دهان، یک بسته خوراکی سالم و یک یادبود عید غدیر بود به ۶۰ کودک اهدا و به تعدادی از کودکان و خانواده‌شان، نحوه صحیح مسواک زدن آموزش داده شد.
همچنین با همراهی دانشجویان پی اچ دی، کودکان در مدت انتظار، به مطالعه کتاب پرداختند.
در پایان در مورد مسابقه نقاشی با موضوعات عید غدیر و سلامت دهان به خانواده‌ها اطلاع رسانی شد.
این مسابقه ویژه کودکان است و آخرین مهلت ارسال آثار، پایان تیر ماه می‌باشد.