پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرارسیدن 16 آذر و روز دانشجو

دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس این دانشکده در پیامی  16 آذر 1402، روز دانشجو را تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:
به نام خدا
شانزدهم آذر هر سال مزین به نام دانشجوست و دانشجو، جوان پیشتازی است که در کنار جستجوی علم و حقیقت، دغدغه اجتماعی نیز دارد و نسبت به مسائل جامعه و مقتضیات روز دنیا حساس است. شور و نشاط علمی و امید به آینده در کنار سختکوشی و پشتکار به دانشجو توان مضاعف می دهد که مسیر پر فراز و نشیب دوران دانشجویی را با انگیزه طی کند.
اینجانب  16 آذر ماه را به شما دانشجویان عزیز تبریک میگویم و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.
رئیس دانشکده دندانپزشکی