پیام تبریک دکتر مهدیه السادات موسوی به مناسبت روز دندانپزشکی

دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی ضمن گرامیداشت روز دندانپزشکی نوشت: سلامت دهان و دندان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و از بخش های مهم حوزه سلامت محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی 23 فرودین روز دندانپزشکی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است
:

سلامت دهان و دندان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و از بخش های مهم حوزه سلامت محسوب می شود؛ امروزه تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت جامعه نیازمند همکاری و مشارکت تمامی سطوح ارائه دهنده خدمات از جمله دندانپزشکان است که با دانش و مهارت خود سلامت را به جامعه هدیه می دهند.
اینجانب ضمن گرامیداشت روز دندانپزشکی از تلاش های بی وقفه همکارانم، دانشجویان این رشته و تمامی کارکنان شاغل در دانشکده دندانپزشکی قدردانی می کنم و موفقیت روز افزون آنان را از درگاه خداوند منان خواستارم. امیدوارم با همکاری و همدلی هر چه بیشتر و با برنامه ریزی بتوانیم گامهای موثری در راستای اعتلای فرهنگ سلامت برداریم.
دکتر مهدیه السادات موسوی
رئیس دانشکده دندانپزشکی