برگزاری کارگاه ساخت ویدیوهای آموزشی و آموزش نرم افزار Camtasia در دانشکده دندانپزشکی

کارگاه ساخت ویدیوهای آموزشی و آموزش نرم افزار Camtasia در دانشکده دندانپزشکی با تدریس مهندس ندا کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، کارگاه ساخت ویدیوهای آموزشی و آموزش نرم افزار Camtasia 11 مرداد 1401  به همت دفتر توسعه آموزش دانشکده و با تدریس مهندس ندا کریم کارشناس تولید محتوا الکترونیکی دانشگاه،برگزار شد.
مهندس کریم ابتدا توضیحاتی در مورد اصول ساختن فیلم های آموزشی ارائه و سپس نرم افزار Camtasia برای شرکت کنندگان به صورت عملی آموزش داد.
در طی این آموزش علاوه بر معرفی قسمت های مختلف برنامه، هر شرکت کننده با لپ تاپ شخصی خود با استفاده از فیلم و اسلاید های موجود، فیلم ویرایش شده ای را آماده کرده و هماهنگی اجزاء متفاوت را فراگرفتند.
پس از انجام کار عملی روی این برنامه، در ارتباط با برنامه های گوشی موبایل برای ویرایش و تهیه فیلم آموزشی صحبت شد.
در ادامه برنامه های  Inshot و AZ screen recorder در گوشی شرکت کنندگان نصب و امکانات این برنامه ها و نحوه ی استفاده از آنها آموزش داده شد و شرکت کنندگان مجدد با استفاده ازاین برنامه ها فیلمی را برای نمونه آماده کردند.
در انتهای این کارگاه، به رفع اشکال برنامه های آموزش داده، پرداخته شد.