برگزاری سومین جلسه بررسی پروژه تحقیقاتی مشترک دانشکده دندانپزشکی با معاونت بهداشت

سومین جلسه بررسی پروژه تحقیقاتی مشترک دانشکده دندانپزشکی با معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، سومین جلسه بررسی پروژه  "طراحی، استقرار و اجرای مدل ارتقا  سلامت دهان کودکان زیر ۱۸ سال در منطقه کمتر برخوردار شهر تهران" باحضور دکتر امیر حسین حاجی فتاحی سرپرست واحد سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی، دکتر احمد رضا شمشیری معاون مالی و اداری دانشکده، دکتر سیمین زهرا محبی مدیر گروه، دکتر افسانه پاکدامن معاون پژوهشی گروه، دکتر محمدرضا خامی رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری پوسیدگی دندان، مشاور طرح دکتر مهناز آشورخانی از گروه ارتقا سلامت دانشکده بهداشت و همچنین نماینده دستیاران سال دوم Phd گروه سلامت دهان دکتر فاطمه سید زاده 25 مرداد ماه 1401 در گروه سلامت دهان دانشکده برگزار شد.
در این جلسه متدولوژی طرح ها مورد بررسی مجدد قرار گرفت و اصلاحات لازم پیشنهاد شد.
همچنین مقرر شد که برآورد هزینه طرح‌ها با تمرکز بر پیشگیری نوشته شود و برای درمان که بسیار پر هزینه خواهد بود ارجاع به مراکز بهداشتی و دانشکده پردیس و مشارکت بخش خصوصی مد نظر باشد که با شرط تامین هزینه در یک طرح تکمیلی ارائه شود.