گفت وگو با سعیدا قاسمی کتابدار دانشکده دندانپزشکی و کتابدار برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1400

سعیدا قاسمی کارشناس کتابخانه دانشکده دندانپزشکی کتابدار برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1400 شد، به همین منظور با او گفت و گو شد که در ادامه می خوانید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر اکبر فتوحی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تقدیر از سعیدا قاسمی کارشناس کتابخانه دانشکده دندانپزشکی وی را کتابدار برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۰ معرفی کرد.
به همین منظور با ایشان به گفتگو پرداختیم.
لطفاً در ابتدا خودتان را برای خوانندگان ما معرفی بفرمایید؟
سعیدا قاسمی کارشناس کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی   دانشکده دندانپزشکی هستم. در هفته بزرگداشت کتاب، کتابداری و کتابدارامسال، به عنوان کتابدار برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزیده شدم.
کتابخانه دانشکده دندانپزشکی از چه سالی آغاز به فعالیت کرد و شما از چه سالی شروع به کار در این مکان کردید؟
شروع فعالیت رسمی کتابخانه دانشکده، سال ۱۳۳۴ است و من از سال ۱۳۸۵ در کتابخانه دانشکده مشغول به فعالیت هستم.
چه تعداد عضو، چند عنوان کتاب و چند جلد کتاب دارد؟
کتابخانه در حال حاضر ۱۱۰۰ عضو فعال و ۳۱۳۰ عنوان کتاب فارسی و۳۰۹۵ عنوان کتاب لاتین و۶۲۵۰عنوان پایان نامه دارد.
چگونه به رشته‌ ی کتابداری روی آوردید؟
چون به رشته کتابداری و کتاب علاقه زیادی داشتم در کنکور سراسری رشته کتابداری را انتخاب کردم.
خودتان چقدر کتاب می‌ خوانید؟
سعی میکنم در اوقات فراغت کتابهای علمی و ادبی مطالعه کنم.
اولین کتابی که خوانده‌ اید؟
قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب از مهدی آذر یزدی.
کتابخانه شامل چه بخش‌ هایی هست؟
کتابخانه شامل بخش امانت و عضویت، بخش اطلاع رسانی، بخش پایان نامه‌ها و خدمات فنی کتابخانه است که من در بخش خدمات فنی کتابخانه مشغول هستم.
برای ترویج کتاب و کتاب‌ خوانی در دانشجویان و کارکنان دانشکده چه راهکاری دارید؟
سعی کردیم با مجموعه سازی کتابهای غیر درسی متنوع کاربران کتابخانه را ترغیب به کتابخوانی کنیم. این کتابها عمدتا توسط اعضای محترم هیئت علمی به کتابخانه اهدا می‌شود.
با تشکر از وقتی که در اختیار ما قراردادید، سخن پایانی؟
در پایان از آقای میرزایی ریاست محترم کتابخانه به خاطر توانمندی علمی و راهنمایی‌های ایشان وایجاد هدف و انگیزه برای کارکنان و همچنین با اخلاق بودن ایشان در ایجاد محیط کاری  بدون استرس و آرام سپاسگزاری می‌کنم.