پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت ولادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و روز پدر

رئیس دانشکده دندانپزشکی دکتر زینب کدخدا در پیامی فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر زینب کدخدا در پیامی ولادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت.
همچنین در آستانه این روز دکتر کدخدا و دکتر آرش منصوریان معاون مالی اداری دانشکده با حضور در واحد های اداری دانشکده روز پدر را به کارکنان تبریک گفته و برای آنها آرزوی موفقیت کردند.
متن پیام دکتر کدخدا به شرح زیر است:
ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهای خود، میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، امام علی (ع) را در این ماه عزیز قرار داده تا محبت خود را در این ماه بر عرشیان و فرشیان تمام کند. .
ولادت حضرت علی(ع)بهانه ای است تا یادی کنیم از زحمات و دلسوزی‌های پدران عزیزمان،مردانی که در تمام دوران حیات خود همواره موفقیت و آینده روشن فرزندان عزیزشان را در تلاش و مجاهدت جستجو کرده و برای دیدن آرامش و خوشبختی فرزندانشان، خود را فدا می‌کنند.
امید است با استعانت از خداوند منان، جامعه اسلامی با سرلوحه قرار دادن منش و سیره زندگانی حضرت علی(ع) و ائمه اطهار(ع) و تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در تحکیم حکومت عدل الهی پیروز و سرافراز باشد.