کارگاه یک روزه ضایعات لنفوئیدی سر و گردن دانشکده دندانپزشکی

کارگاه یک روزه ضایعات لنفوئیدی سر و گردن میزبانی گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، کارگاه یک روزه ضایعات لنفوئیدی سر و گردن ۲۹ دی ماه ۱۴۰۰ با مشارکت استاد دکتر فرید کو‌ثری، دکتر فرشته عاملی، دکتر سلما سفیدبخت و دکتر گلسا شکرخوار به میزبانی گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این کارگاه یک روزه که اساتید و متخصصان آسیب شناسی از دانشگاهها و شهرهای مختلف کشور در آن حضور داشتند، ابتدا دکتر عاملی نکات کلی در مورد رویکرد تشخیصی ضایعات لنفوئیدی را بیان کرد.
سپس دکتر سفید بخت درمورد نئوپلاسمهای سلول B مطالبی را ارائه، پس از آن استاد کوثری ضمن جمع بندی نکات ارائه شده در مورد لنفوم هوچکین و در پایان دکتر شکرخواردر مورد استفاده از سایتوژنتیک در تشخیص لنفوم‌های سلول B نکاتی را بیان کردند.