پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز زن

دکتر زینب کدخدا
 دکتر زینب کدخدا,

دکتر زینب کد خدا رئیس دانشکده دندانپزشکی در این پیام ضمن اشاره به فضایل حضرت فاطمه (س) وبر بهره گیری از معنویت وجود آن حضرت این روز فرخنده را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی،
متن پیام به شرح زیر است:
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم می فرماید :
فاطمة مضغة منّی
"فاطمه پاره تن من است"
سالروز ولادت باسعادت اسوه شگفت طهارت، آموزگار خوب شهادت، اسوه تقوی و معنویت «حضرت فاطمه زهرا (س)» یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی و بهانه ای است برای قدردانی از، زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام برمی دارند .
بی تردید انتخاب میلادحضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیز و مسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این "آینه خدای نما"بنگریم و"فاطمی شدن" را به مجاهدت طلب کنیم و بااخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه تر شویم.
اینجانب فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه(س)، روز مادر و بزرگ‌داشت مقام زن را به بانوان سرزمین ایران به ویژه، به بانوان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی  تبریک و شاد باش می‌گویم و از خداوند بزرگ و منان سعادت و توفیقات روز افزون همۀ شما را آرزومندم.
دکتر زینب کدخدا
رئیس دانشکده دندانپزشکی