پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی

دکتر مهدیه السادات موسوی در پیامی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید نوشت: در هر سال تحصیلی فرصت ها و چالش هایی را تجربه می کنیم که در کنار هم مهلتی برای رشد و بالندگی از نظر شخصی، اجتماعی و فکری خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر مهدیه السادات موسوی در پیامی فرارسیدن سال تحصیلی را به همه دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
از جمله‌ی آرمانها رشد علمی است و بالندگی در علم زمانی حاصل می شود که ارتباط صحیح و متعالی استاد و دانشجو در دانشگاه شکل گرفته باشد.
اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشکده دندانپزشکی به ویژه دانشجویان جدید الورود، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده، صمیمانه تبریک می گویم.
برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، اخلاقی، توام با موفقیت، و سعادت را خواهانم.
مهدیه السادات موسوی
رئیس دانشکده دندانپزشکی