نشست شورای پژوهشی دانشکده دندانپزشکی با حضور مدیر توسعه و فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه

دکتر رضا فریدی مجیدی مدیر توسعه و فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه در نشست شورای پژوهشی دانشکده دندانپزشکی به صورت مجازی شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دومین جلسه شورای پژوهشی ششم اردیبهشت 1401 در سالن شورا برگزار شد.
 در این جلسه دکتر رضا فریدی مجیدی، مدیر توسعه و فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و مخترع برگزیده در حوزه تجهیزات پزشکی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی (سال 1400) بصورت مجازی (ویدئوکنفرانس) سخنرانی کرد.
وی در ابتدا توضیحاتی در مورد واحد تحت مدیریت خود و آمار و فعالیتهای مراکز رشد و مراکز اقماری رشد در دانشگاه ارائه کرد.
دکتر فریدی همچنین افزود با توجه به اینکه امسال به عنوان سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» توسط مقام معظم رهبری نامگذری شده، در مورد ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت و لزوم جهت‌گیری اولویت‌های پژوهشی با شعار انتخابی امسال تاکید کرد.
 مدیر توسعه و فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت: باید تمام طرح ها و پایان نامه ها مساله محور باشند و دستیابی به آمار حداقل  20 درصد پروژه‌های ارتباط با صنعت برای دانشکده دندانپزشکی دور از ذهن نیست.
دکتر فریدی در انتهای جلسه به سوالات اعضای شورای پژوهشی دانشکده دندانپزشکی پاسخ داد.