لیست اخبار صفحه :28
برگزاری وبینار به روزرسانی اطلاعات حوزه سرامیک ها و سمان کردن پروتزهای دندانی در دانشکده دندانپزشکی.

وبینار به روز رسانی اطلاعات حوزه سرامیک ها و سمان کردن پروتزهای دندانی با همکاری پروفسور Roulet از دانشگاه فلوریدا کشور آمریکا به صورت مجازی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

سفیر استرالیا در ایران: گسترش ارتباطات علمی، نیاز امروز جهان است و برنامه امروز نمونه ای قابل تحسین از این ارتباطات است.
اختتامیه مسابقه 3MT

مراسم اختتامیه مسابقه 3MT (ارائه پایان نامه های دانشجویی در سه دقیقه) با حضور سفیر استرالیا، برای اولین بار در ایران و دانشکده دندانپزشکی به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

برگزاری مراسم مجازی بزرگداشت مقام معلم و یادبود استاد فقید دکتر مرتضی مصفا در دانشکده دندانپزشکی

رئیس دانشکده دندانپزشکی در مراسم بزرگداشت مقام استاد و روز معلم گفت: آنچه امروز در دانشکده دندانپزشکی به دست آمده و مایه افتخار همه ماست، نتیجه سال ها تلاش و زحمت اساتید پیشکسوت این دانشکده است.