دیدار نوروزی هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی، با جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده

دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی به همراه اعضای هیئت رئیسه در دیدار صمیمانه نوروزی، با اعضای خانواده دانشکده دندانپزشکی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  دانشکده دندانپزشکی، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت  علمی و کارکنان این دانشکده دوشنبه ۱5 فروردین ۱۴۰۱ با یکدیگر دیدار و سال نو را تبریک گفتند. این برنامه در سالن سلف سرویس دانشکده برگزار شد.
در ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی سالمی نماینده نهاد رهبری در دانشکده آغاز سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفته و برای همگان آروزی سلامتی و موفقیت کردند.
دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی، در این دید و بازدید صمیمانه، ضمن تبریک سال جدید و اشاره به همزمانی بهار طبیعت و بهار قرآن بیان کرد:  امیدوارم امسال، سالی سرشار از رحمت الهی و پیشرفت و دستیابی به قله های علم و معرفت و معنویت باشد.
وی با اشاره به برهه زمانی ماه مبارک رمضان و اهمیت و جایگاه ویژه این ماه در رشد و تعالی و بهره گیری هرچه بیشتر از فیوضات  این ماه ابراز امیدواری کرد در این راستل بایدشاهد برنامه های خوبی در سطح دانشکده باشیم.