دومین جلسه ژورنال کلاب بین المللی آنلاین آسیب شناسی دهان و فک و صورت در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دومین جلسه ژورنال کلاب بین المللی آنلاین آسیب شناسی دهان و فک و صورت با همکاری گروه آسیب شناسی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی و بخش آسیب شناسی انستیتوکنسر بیمارستان امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران در روز دوشنبه مورخ ۹ اسفند ۱۴۰۰ از ساعت ۱۲ الی ۱۳ برگزار شد.
در این جلسه مقاله ای در خصوص "چگونگی گزارش نویسی کارسینوماهای غدد بزاقی اصلی" با حضور دکتر النا اسکلووا (نویسنده مقاله) از کشور جمهوری چک، دکتر پویان امینی شکیب و دکتر هانا صفار (مادریتورهای برنامه) مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ابتدای برنامه دکتر شبنم مشهدی و دکتر کیانا انوشا (دستیاران تخصصی آسیب شناسی) مقاله مورد بحث در این جلسه را در دو بخش جداگانه ارائه کردند.
در این برنامه با حمایت معاونت بین الملل دانشگاه و گروه Appraise to Raise برگزار و بیش از ۵۰ نفر شرکت کننده از نقاط مختلف دنیا داشت.
ویدئوی این برنامه در وبسایت به آدرس زیر قابل مشاهده است: