برگزاری ژورنال کلاب بین المللی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی

ژورنال کلاب بین المللی گروه سلامت دهان تحت برنامه Appraise to raise دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، در این نشست که چهارم تیرماه 1401 در دانشکده دندانپزشکی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، دکتر Manami Hoshi-Harada از گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشگاه توهوکو، ژاپن به ارایه مقاله خود تحت عنوان Difference of income inequalities of denture use by co-payment rates پرداخت.
در ادامه این نشست، مقاله ای با حضور دکتر Jun Aida از دانشگاه توکیو ، به عنوان نویسنده مسئول مقاله، دکتر انوشه قاسمیان از دانشجویان تخصصی گروه سلامت دهان و  دکتر حسین حصاری معاونت امور بین الملل گروه مورد ارزیابی و نقد گرفت.
در پایان استادان، دکتر سیمین زهرا محبی مدیر گروه سلامت دهان، دکتر کتایون سرگران سرپرست تخصصی گروه، دکتر خامی رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری پوسیدگی دندان، دکتر افسانه پاکدامن،دکتر رضا یزدانی، دکتر مهدیا غلامی، دکتر سمانه رازقی، دانشجویان تخصصی و میهمانان حاضر به بیان نظرات خود پیرامون عنوان و محتوای مقاله پرداختند.
فیلم ژورنال کلاب بین المللی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی برای استفاده علاقه مندان توسط واحد بین الملل دانشکده دندانپزشکی در صفحه برنامه قرار گرفته است.