برگزاری نمایشگاه به مناسبت هفته پژوهش در دانشکده دندانپزشکی

نمایشگاهی متشکل از 10 غرفه به مناسبت هفته پژوهش در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاهی از 20 الی 23 آذر ماه 1401 با 10 غرفه، که تعداد 5 غرفه مربوط به مرکز رشد فناوری مواد و تجهیزات دندانپزشکی (دانش بنیان)، 2 غرفه مربوط به مرکز تحقیات لیزر، 2 غرفه مربوط به مرکز پژوهش های دانشجویان دندانپزشکی، یک غرفه مربوط به واحد پژوهشی دانشکده دندانپزشکی راه اندازی، که با استقبال اعضای هیئت علمی و دانشجویان روبه شد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج فرهنگ پژوهش و ارتقاء شان و جایگاه پژوهش و فناوری، بسترسازی برای تجاری‌سازی، تشویق و تقدیر از پژوهشگران،  عرضه عملکردهای مطالعاتی و تحقیقاتی هیات علمی، بود.
همچنین غرفه مربوط به واحد پژوهشی دانشکده دندانپزشکی در روز 23 آذر ماه 1401 کارگاه "اخلاق در انتشار آثار پژوهشی" به تدریس دکتر احسان شمسی گوشکی و مسابقه "پوستر چکیده مقالات برتر" را برگزار کرد.