برگزاری نشست کمیته کنترل عفونت در دانشکده دندانپزشکی

در نشست کمیته کنترل عفونت وضیعت شاخص های کنترل عفونت در دانشکده دندانپزشکی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، نشست کمیته کنترل عفونت با حضور دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس دانشکده، دکتر احمد رضا شمشیری معاون مالی اداری، دکتر مجید بشکار دبیر کنترل عفونت، دکتر مریم کیمیا مدیر درمان، دکتر رضا شریفی استادیار گروه جراحی دهان، فک وصورت و عضو کمیته کنترل عفونت ، فرزانه نعیمی منش سوپروایزر کنتر عفونت، سمیرا نهالی کارشناس بهداشت محیط، 22 شهریور ماه 1401 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر موسوی از زحمات دکتر شریفی دبیر سابق کنترل عفونت در دوران تصدی مسولیت قدردانی و برای دکتر بشکار دبیر جدید کمیته کنترل عفونت آرزوی موفقیت کردند.
در این جلسه دکتر شریفی برخی محدودیت های فعلی در زمینه کنترل عفونت را بر شمردند.
در ادامه جلسه اعضای این کمیته راهکارهایی در راستای بهبود وضعیت موجود ارائه کردند.