برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه اولین دانشجوی دوره ترکیبی DDS MDPH سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی

اولین دانشجوی دوره ترکیبی DDS MDPH سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی از پایان نامه خود دفاع کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، روز شنبه  10 اردیبهشت ماه ١٤٠١، جلسه ی دفاع از پایان نامه آریا بهفروز اولین دانشجوی دوره ی ترکیبی DDS MDPH سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی تهران، با حضور اساتید گروه سلامت دهان، دکتر سیمین زهرا محبی مدیر گروه، دکترکتایون سرگران مسئول دوره و معاون پژوهشی دانشکده دکتر احمد رضا شمشیری برگزار شد.
عنوان این پایان نامه ،: " بررسی واکنش دانشکده ها و اعضای هیات علمی دندانپزشکی به شیوع کووید-١٩ در ایران" بود که با درجه عالی و نمره ی ٢٠ مورد پذیرش قرار گرفت.
ورود به این دوره مختص دانشجویان دندانپزشکی حائز شرایط استعدادهای درخشان است.
از این پایان نامه دو مقاله بین المللی و دو خلاصه مقاله در کنگره های معتبر دندانپزشکی ارائه شده است.