پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز دندانپزشکی: دندانپزشکان، نقش پررنگی در ارتقای سلامت جامعه دارند

دکتر حسین قناعتی,

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی ضمن گرامیداشت روز دندانپزشکی نوشت: امیدوارم بتوانیم در ارتقای سلامت دهان و دندان هم وطنانمان نقش ارزنده ای را ایفا کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی 23 فرودین روز دندانپزشکی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

دندانپزشکان در بخش‌های پیشگیری ودرمان بیماری‌های دهان و دندان و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه، نقش پررنگی در ارتقاء سلامت دارند ، بنابراین اهمیت دادن به بحث سلامت دهان در نهایت منجر به ارتقاء سلامت آحاد جامعه خواهد شد.
اینجانب، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی دانشگاه به ویژه اعضای هیات علمی محترم، دانشجویان عزیز و کارمندان گرامی دانشکده دندانپزشکی تبریک گفته، امیدوارم با همکاری و همدلی شما عزیزان، بتوانیم در ارتقای سلامت دهان و دندان هم وطنانمان نقش ارزنده ای را ایفا کرده و گامهای بلند و استواری را در راستای اعتلاء و اقتدار دانشگاه در این زمینه برداریم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران