نشست معارفه دستیاران گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه معارفه دستیاران گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، شنبه هفتم آبان ماه ١٤٠١، جلسه معارفه دستیاران گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور استادان و دستیاران این گروه آموزشی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سیمین زهرا محبی مدیر گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی به معرفی گروه و بیان جایگاه و اهمیت این رشته در ایران پرداخت و سپس استادان و دستیاران به طور اجمالی صحبتهایی را در معرفی خود و اهداف آموزشی، پژوهشی و بین الملل گروه بیان کردند.
در سال جاری پنج دستیار Phd ایرانی و یک دستیار Phd بین الملل، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و گروه سلامت دهان را برای مقطع تحصیلات تکمیلی خود انتخاب کرده اند.