مراسم بازنشستگی و تقدیر از زحمات دکتر مریم معماریان عضو هیئت علمی گروه پروتز های دندانی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، به مناسبت بازنشستگی  دکتر مریم معماریان عضو هیئت علمی گروه  پروتزهای دندانی مراسمی برای   قدردانی از بیش از ۳۰ سال زحمات وی با حضور دکتر مهدیه السادات موسوی رئیس، هیئت رئیسه دانشکده و اعضای هیئت علمی گروه پروتز، ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱ در این گروه برگزار شد.
دراین مراسم هر یک از حاضرین ضمن بیان  ویژگی‌های اخلاقی و علمی و خاطرات، از زحمات و تلاش‌های ایشان قدردانی به‌ عمل آوردند و سلامتی و موفقیت برای او در دوران جدید زندگی آرزو کردند.