برگزاری پویش آموزش و پیشگیری ازسرطان دهان، به همت دانشکده دندانپزشکی

پویش آموزش و پیشگیری از سرطان دهان، به همت دانشکده دندانپزشکی در پارک لاله تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، کمپین آموزش  و پیشگیری ازسرطان دهان، به همت معاونت های دانشجویی، معاونت بین الملل، پویش redden و کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده، 30 مهر 1400 در پارک لاله تهران در راستای برنامه مشترک با دانشگاه تاماسات تایلند با عنوان چگونگی درمان سرطان دهان برگزار شد.
طی این برنامه دانشجویان با نظارت اعضای هیئت علمی دانشکده از ساعت 9 صبح  با افراد مراجعه  کننده در مورد چگونگی پیشگیری و تشخیص سرطان دهان به گفتگوی رو در رو پرداختند و به آنها بروشور های آموزشی، نخ دندان، مسواک و خمیر دندان اهدا کردند.
دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، دکتر محمدرضا خامی، دکتر سمانه رازقی، دکتر کتایون سرگران عضو هیئت علمی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی از این کمپین بازدید کردند.