برگزاری مراسم قدردانی از مربیان دندانساز آموزشکده پروتز دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز دندانساز

به مناسبت روز دندانساز از مربیان آموزشکده پروتز دانشکده دندانپزشکی قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، هیئت مدیره جامعه دندانسازان ایران با حضور در دانشکده دندانپزشکی روز چهارشنبه 28 مهر ماه 1400 از مربیان دندانساز و کادر آموزشی آموزشکده پروتز دانشکده قدردانی کردند.
محمد اعظم مسعودی زاده رئیس هیئت مدیره جامعه دندانسازان ایران ضمن تبریک روز دندانساز بیان کرد: در سیستم های موفق دنیا بهترین و دلسوز ترین معلم ها، معلم های کلاس اول هستند، بنابراین ما تصمیم گرفتیم به صورت نمادین از مربیان آموزشکده پروتز دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نمایندگی از تمام آموزشکده های پروتز کشور قدردانی کنیم.
در این مراسم از مهناز حسینی، محمد فرمانی، فاطمه ارسطویی، پروین یزدان پناه، حمید حدادیان، مرتضی بیگی، سعید بهرامیان، محمد امین قربانیان قدردانی شد.